Miért minket - LIBORA Kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Magunkról

Kedves Látogató!

Megbizonyosodott már róla, hogy könyvelője rendelkezik a megfelelő végzettséggel? Ha nem, akkor javaslom, hogy nézzen utána, nehogy meglepetés érje egy esetleges ellenőrzés során.
Gyanus lehet, ha könyvelője:

  • A bevallások beküldéséhez az Ön ügyfélkapus regisztrációját használja, vagyis az Ön nevében küldi be a bevallásokat, nem adja hozzá a saját nevét.

  • A könyvelő az általa kiállított számlát nem számviteli szolgáltatásról, adótanácsadásról, hanem egészen másról állítja ki - ha egyáltalán ad számlát - pl. adatrögzítés, adminisztráció.

  • Nem vállalja az ellenőrzéseken való részvételt.

  • Az általa használt könyvelőprogram nem az ő nevén van regisztrálva. (minden könyvelő progamból nyomtatott papíron szerepel a program jogos használójának a neve)

  • Neve nem szerepel egyetlen nyilvántartásban sem, ugyanis minden számviteli szolgáltatással, adótanácsadással vagy adószakértéssel foglalkozó vállalkozó köteles magát regisztráltani. Ezek a regisztációk nyilvánosak, mindenki számára elérhető.


Választásának megkönnyítésére itt talál egy egyszerű kérdőívet. Kitöltése után dönthet!

Ha 12-nél kevesebb IGEN választ tudott adni jelenlegi könyvelőjének, érdemes a könyvelő váltáson elgondolkozni. Ha ezzel Ön is egyetért, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőségeink:

(76) 350-025
libora@libora.huKöszönettel: Skoda Miklósné

Kapcsolódó cikk:
 
 
Keresés
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz